NYHETER 2015

ÅRETS BASENJI I DANMARK 2015...DOBERGUARD*S BLACK STRONG MOCCA !

MOCCA...Foto: African Legend.

NORSK VINNER 2015. ROLEX fortsetter med å vise frambena...søte snuppa mi ble NJV-2015, var ikke snauere enn å ta NKK cert nr 2 bare 10 mnd. gml. RAMBO ble 2 BH res.cacib, meget fornøyd med helgen.

Koselige nyheter fra RAMBO barna...

BOXZENT'S ZOOGIN "Zigge" DERBYET's raskeste valp i sørsverige 09.08.2015 Gratulerer.
Fine Zigge med hans stolte familie.

Ferie til Lofoten med utstilling i Leknes.

Vi er i Lofoten.
LILL og Fanto har kosestund før bedømmelsen, takk for hjelpen i ringen Lill.
Kelly hadde vært på slankekur, det ga resultater. BIR x 2, BIG x 2 og Best in Show-2.
ROLEX BIR valp x 2, BIG valp x 2, BEST IN SHOW og BEST IN SHOW-2 valp. Virkelig en fin dag, men mye stress med to utstillinger på samme dag.
Boxzent's Roquepine MILA Eier Anka Grønli.
Boxzent's Neona Princess ROLEX er klar for ferie og utstillingstur med oss. Ferien går nordover i år også. Rolex ser flott og ferdig ut så det skal bli moro å vise henne masse i høst.
Eurasierklubben Vålerbanen 18.07 Doberguard's Ramses Of The Nile BIR og Kardohill's Queen Latifa BIM Dommer : Hassi Assenmacher-Feyel.
Boxzent's Roquepine Mila Bir og Big-4. Grattis til Anka Grønli.
Rolex ****** Houdini ****** Kelly ****** Pippi ****** Mila

TOPP resultater etter helgen 30-31 mai, Danmark og Tyskland.

Turen gikk først til Danmark, hadde kun KELLY påmeldt da vi var ute etter ett Junior club championat. Hurra, det fikk vi. Kelly fikk også CERT tellende for DK championat, ble Bim...slått av sin supervakre bror MOCCA. Amalie og jentene hennes, Kelly, Mocca og jeg skulle ha oss en kosetur til Tyskland. Helt ytrolig hva Amalie klarer å lure meg med på...ha ha.

Vi dro til Neumünster IDC...

Der dukket det opp både Norske og Svenske hunder. Noel Baaser/m mann var de første vi møtte, hadde en super hyggelig dag sammen med dem og vi ble vinner-teamet. The Old Man CH C-Quest's Echo tok beste hanhund og Best i rasen. MOCCA fikk cert og res.cacib, som blir cacib , vi var så fornøyd. Så var det Kelly...det ble dagens Dronning cert og Cacib beste tispe. HURRA !!!

Lille søte Victoria hadde fått et STORT kosedyr av meg, å hun ville så gjerne være med å stille ut det. Det ble ikke dårligere enn BIS-2, fantastisk morsomt for ungene Kul

Så var det full fart tilbake til Danmark der Mikael ventet med middag til oss, Svinestek, han er litt av en kokk Kul Kelly og jeg slang oss i bilen etter maten, kjørte natta tilbake til Brårud var hjemme kl.03.00 Regnet søren meg hele veien 72 mil puuuuu, men det var da så lett etter en så innbringende tur. Takk for en hyggelig helg til dere alle Kul

Victoria og Kelly vinner barn og hund i Danmark. Dette blir den nye handleren våres...hiiiiii
MOCCA flottere og flottere for hver gang jeg ser ham.
KELLY i ringen i Tyskland, takk til bilde fra Kai.

25-26 april 2015

Flotte MOCCA og AMALIE i Danmark.

Denne helgen ble så fantastisk. Tidlig morgen Lørdag får jeg melding fra Danmark at MOCCA har blitt BIR  og fått sitt første cacib 16 mnd. Hurra for den sorte lakrisklompen.

Anka og jeg dro til Letohallen på uts. med Mila, Kelly og Rambo. Mila ble Bir valp. Kelly vinner åpen klasse. Rambo blir beste hanhund og BIM. Senere på dagen vinner Mila Gruppen og blir til slutt BIS-3 valp av ca 200 valper.

Det ble Biff og knerting av en flaske rødvin på kvelden ha ha. Grattis til Anka og Mila.

Søndag får vi melding fra Danmark igjen...Mocca beste hanne og BIM. Kelly vinner igjen åpen klasse, kunne ikke ta imot cert, da hun er fullcertet, ble 2 beste tispe. Rambo ble beste hanne igjen og BIM. Fin helg med koselig selskap.

 

MILA med helgens fangst !
BIS-3 valp. "MILA" Boxzent's Roquepine, datter av Rambo.
I dag har vi hatt besøk av MILA og Anka Grønli. Dagen gikk med til uts. trening. Veldig lettlærte elever må jeg si. Mila har kommet langt i sin utvikkling til å bare være 4 mnd. gammel. Lykke til Mila og Anka dere blir et fint par.

Så har vi kommet tilbake fra Danmark å utstilling med topp resultater igjen. NJV-14 Doberguard's Queen Of The Nile fikk to cert, et Junior cert som teller til juniorchampion og et voksen cert som teller til DK championat. "Kelly" ble BIM slått av kullbroder MOCCA...helt i orden det. Rolex var med i babyklasse, å var sååå flink i ringen, med en nydelig kritikk fra dommer Kurt Johansson SE, det var bare ros, ingen feil å finne. Ellers kom Basil å besøkte oss på uts. Det var koselig. Han hadde vokst seg til en meget vakker gutt han også, så jeg er meget godt fornøyd med dette kullet etter Neal og Giza, mulig det beste av dem alle. Hadde det så koselig i Danmark hos fam. Hindsdal som alltid. Kommer snart igjen.

To vakre burhøns...
Kelly fikk cert x 2 og BIM
MOCCA Best i rasen og BIS-2 JUNIOR Grattis.
Basil og Susanne, Basil hadde pyntet seg med 1 års bursdagsgave fra Giza.
Rolex i Danmark

PÅSKE SHOW i LETOHALLEN 05.04.2015. Nytt BIR til Rambo, og Pippi fikk sitt siste Cert som hun trengte til sitt Norske og Danske Championat. Pippi ble BIM.

VALPETREFF på BRÅRUD 21.03.2015

Boxzent's Neona Princess *ROLEX*
ROLEX
Houdini og Camilla...Camilla har det i fingrene, kan bli en flink handler, bra jobba...
Vakre Boxzent's Maharajah *HOUDINI*
Vakre Boxzent's Roquepine *MILA*.

NKK Int. 15.03.2014 Kristiansand.

Bilder fra hallen ble elendige, så det ble et ute av KELLY.

Det ble en god dag for oss i Kristiansand.

Rambo ble Best i Rasen, sitt andre Bir av to mulige på NKK i år. Da håper vi fortsettelsen blir like god, da vi har tenkt å bli med på så mye som mulig i år.

Lakrisklompen Kelly fikk sitt NKK cert og ble 2 beste tispe. Trivelig dag sammen med gode venner.

 

NKK Int. 22.02.2015 BØ i Telemark. RAMBO BIR.

NO, DK, SE CH, NORDISK CH, NJV-11, Doberguard's Ramses Of The Nile BIR. Dommer: Leila Kärkäs, Finland.

15.02.2015

Jeg er så glad for at 3 av Rambos barn har kommet til Norge. MILA den brindle lille pike har flyttet til Drammen. En gammel dobermannvenninne av meg har kjøpt henne. HOUDINI bor i Oslo så han kan jeg se hvor mye jeg vil. Den siste er min, det er Rolex som skal bo her på Brårud. Jeg er sååå fornøyd med valpene til Rambo og Keyla. De er kraftige og kjekke med nydelig pels og farge. Ønsker dem alle lykke til Kul

Her kommer noen fine bilder av dem....

fra venstre...Mila, Rolex, Zoogin og Houdini.
Vakre Houdini 9 uker.
Fantastiske rynker, øyne og farge. "Houdini"

Vi hadde en fantastisk tur til Danmark. Først en uts. 07.02. DKK Int. Fredericia, Flotte MOCCA Bir og Big-3, Pippi cert og Cacib Bim, vi fikk det vi kom for, HURRA ! Så ble det henting av ny valp til meg og Anka. To herlige valper som sto til all forventning...dette blir moro :

Vi er klare for Norge...Anka og jeg utenfor hos Åsa i Borås.
Anka måtte være fotograf og hundepasser...
MOCCA BIG-3
MOCCA BIR og PIPPI BIM med cert og cacib.
Flinke Pippi...
Mila og Neona 8,5 uker. Rambo og Keyla har gjort en god jobb der.