Standard side

BIS NO CH, SE CH Boxzent's Roquepine aka Mila
BIS-VALP Turbolines Vivienne Westwood aka Wilma

03.10.2017

Det har vært en fantastisk vår, sommer og høst for Doberguard Basenjis og for våre etterkommere. Barna til Neal og Rambo har vist fram forbeina sine noe skikkelig.

Flere av Neal's sine barn i Sverige har fått flere cert og Bir. Barkless Kennel har vist fram 4 avkommer og alle med flere Championkvaliteter. Lykke til videre med dem Kul

Rambo sine unger i Sverige og Danmark Tsonga og Tommy har vunnet mange mange cert HjerteHjerte

Rambo sine unger i Sverige har vært valper i sommer, men en haug med Bir og Bim og også BIS valp. Nå skal de bli med i de voksenes rekker...og Solis åpnet med CK 9,5 mnd. Grattis til Yulara og Turboline Kul

Selv har jeg Wilma BISP Turbolines Vivienne Westwood som ble BIS-VALP på Norske Spesialen,gleder oss nå til å stille som junior.

Superjentene våre (da mener jeg Rolex og Mila) (også Rambo-barn) har gjort det store..Boxzents Neona Princess aka Rolex blir beste tispe og Bim på Norske Basenji-spesialen.

Boxzents Roquepine aka Mila skal ikke være dårligere, så hun slår til med BEST IN SHOW på Svenske Basenjispesialen og Blir da også Svensk Champion. Det var en fantastisk hyggelig helg. Stort Grattis til Anka og Mila HjerteHa ha

Når vi var i Sverige så fikk vi se barnebarna våre...å jeg fikk litt " hakaslepp " på et avkom etter Neal. Han hadde alt hva mitt hjerte begjærer, å var den klare vinner, søt som sukker, kvadratisk, lange nok overarmer, fantastisk hode og uttrykk, lang hals og flotte bevegelser, ekstra pluss for pels og farge. Barkless Ferrero Faxe. Tusen takk til Barkless Kennel som satte igang full test av denne vakkre gutt...å for noen resultater som kom inn..FRI for alt man kan teste forKul Dermed var det bare å vente på løpetid på Rolex. Tenk nå er dem gift, å jeg gleder meg til Desember...trenger ingen andre presanger til JUL Vill

Da håper vi på en fin høst..så sees vi alle på Norsk Vinner Lillestrøm Kul

Barkless Ferrero Faxe

NYHETER 2016

Tamar BIR og Cleo BIM.
Doberguard's Ramses II "Tamar" 16 mnd.

22. Desember

Nå er det snart JUL...å valpingen er i full gang. Vi får først gratulere Kenjaali med sine 4 flotte små som Houdini er pappa til, så altså RAMBO sine første barnebarn.

19 Desember blir det født 4 vakre valper etter Rambo og Oribi i Yulara i Sverige (dypt etterlengtet). Så venter vi på valper i Turbolines Kennel etter Zola og Rambo, Zola er kjempetykk, så der blir det mange tror vi rundt nyttår.

Søteste KELLY Dronninga har også valper i magen med Houdini, de er ventet rundt romjul nyttår de også. Valperommet er klart...å vi tar en stille Jul og bare koser oss her på Brårud. Noen stikker innom på besøk...Anka og Mila kommer 28, Anka er snill å tar med seg Rolex på Romjulutstillingen i Letohallen, kanskje hun kommer hjem hit med en Champion ???  GOD JUL til dere alle  HjerteHa ha

YULARA X-KULL Rambo og Oribi.....2 gutter og 2 jenter
Fineste mamma Ribi passer på sine nydelige små. Ribi er 50 % Afrikaner, datter av Gali (ren Afrikaner) så dette blir spennende å se vokser opp
GOD JUL sier KELLY...venter nå på å bli mamma .

20.11.2016 Så ble det en fantastisk avsluttning på året Norsk Vinner Lillestrøm.

Vi reiste til NKK Lillestrøm i håp om å få med oss en Norsk Vinner tittel hjem. At vi skulle reise derfra med alle 4 og 2 cert og 2 cacib var jo bare en drøm.

Doberguard's Ramses II, slo til med å ende opp med Beste Junior, beste hannhund cert og Best i Rasen.

Doberguard's Ramses Of The Nile vinner championklassen, 2 beste hannhund med Cacib, bare slått av guttungen sin. Doberguard's Cleopatra Starwalker vinner også Beste Junior 2 beste tispe med cert, bare slått av Prinsessa vår Boxzent's Neona Princess som avslutter med BIM og Cacib.

Doberguard's Ramses Of The Nile blir Norsk Vinner avlshund med HP, en sterk klasse avkom som alle var klassevinnere med CK. En hyggelig dag med venner. Tusen takk til alle som hjalp til så dette ble en fin dag jeg ikke glemmer så lett. Kul

Norsk Vinner 2016 BEST I RASEN Doberguard's Ramses II.
Norsk Junior Vinner 2016 cert Doberguard's Cleopatra Starwalker, vakkert handlet av bestemor Therese Kindberg (Kennel Shahrans) (som har lommene fulle av svenske kjøttbullar)
NORSK VINNER 2016 cacib BIM NJV-15 Boxzent's Neona Princess
Spennende kombinasjon Kingwanas/Doberguard Jubel og Mocca
Mila og Anka NKK Orre CERT 3BTK.

14 september 2016

En sommer er over, men for en fin sommer det har vært. På utstillingsfronten har det gått strålende med alt som vi har av hunder. Våre avlshanner har avkom som har gjort det overraskende godt. I sverige har NEAL valper som har vist beina i valpeklasser med flere bir og bim. Slår til med CK i juniorklasser og valper har også blitt Best In Show.

Rambo sine valper har også gjort det meget godt, blitt Bir og Bim valper på omtrent alt de har vært med på. Cleo har 4 bim og 2 bir på 6 uts. Tamar har 3 bim og 2 bir på 6 uts. Også gruppeplassert.

ROLEX er nå fullcertet og har 4 Bir og cacib på 5 utstillinger. MILA er nå også fullcertet, med NKK cert i Stavanger. Kelly har fått 2 championat. Kan det bli bedre.

Nå er vi kommet til høsten og nye småtasser skal lages. Vårt kull i år blir på KELLY .  Håper på mange vakringer der. Spennende kombi med MOCCA og JUBEL i Kingwanas, og Rambo skal lage noen små i Sverige får vi håpe.

Ønsker alle en fin høst...og lykke til med alt av småttinger som kommer mot juletider.

Vi ses på NORSK VINNER Kul

MILA
ROLEX
Kingwanas S-kull før avreise . (Emma og Neal)

04.08.2016

Stort prosjekt...inngjerding er endelig ferdig. Så glad for den, å alle hundene også. Det blir fantastisk fint. Tynna litt på hengebjørka og fjernet eika...det ble lyst og lekkert.

Nå er det bare å finskjære toppene på bordene og lage en port, happy happy Kul

Ble sååå fint og koselig... nå kan unga bare løpe alt de orker...
Berget er framme igjen...vakkert

RÅDE 26.06.16

Anka fikk stille Cleo til Bir valp // Tamar Bim.
Birhundene for dagen Cleo Bir valp, Mila fikk sitt cert nr.2 og BIR
Cleo BIR og BIG-2 i øsende regnvær.
Vi hadde med Eukanubateltet så hundene holdt seg tørre.

Det har vært en fantastisk vår for DOBERGUARD....

I vinter fikk vi mange deilige valper. Våren gikk med til å stelle og sosialisere dem. De som ble solgt har alle fått deilige trygge kjærlighetsfulle hjem.

Våren kom og utstillingstiden startet. Doberguard's Black Strong Mocca rasket med seg 3 nye titler. Han var en tur i Bergen ble Norsk og Nordisk Champion, tilbake til Danmark g fikk sitt siste cacib og ble Internasjonal..Gratulerer Amalie og Mocca HjerteVill Mocca har i tillegg vist seg som en fantastisk avlshund også, fått noen flotte valper som viser forbeina så det suser.

NUCH Doberguard's Nile Of Chocolatte og jeg tok en tur til Danmark..ble Dansk Champion, med på lasset hadde vi Boxzents Neona Princess som også fikk et Dansk Cert og Bim som viler til hun blir Norsk Champion. Så var det tid for småvalpene fra i vinter til å vise seg fram. Startet med Doberguard's Nefertiti som bor i Danmark Best In Show valp 2 Grattis til Susanne og Noomi.

Så tok vi en liten pause fram til Norske Spesialen..Doberguard's Cleopatra Starwalker blir beste tispe og Bim valp. Vi ble 2 beste tispe med Doberguard's Queen Of The Nile som fikk sitt siste cert og 2 championtitler Norsk og Dansk. Lille Tommy Doberguard's Tommy The Tiger blir BEST IN SHOW valp på Svenska Specialen 19-06. Hurra for Tommy Kul

Mocca 3 nye championat Norsk, Nordisk og Internasjonalt.
KELLY.. Ny Norsk og Dansk Champion
Neal ny Dansk Champion. Smakte godt sa han .
Cleo BIM VALP , Norske Spesialen
Tommy Best In Show valp Svenska Specialen og Bim Ondri til Naranja.

Tur til Danmark 4.mars for å levere to valper og få med meg en uts. med Neal og Rolex. Hyggelig samling hos Amalie fredags kveld med valpekjøpere.

Torsten, Tsonga og Dorte. Gutten vår får et deilig liv hos dem, lykke til søteste gutten til Pippi og Rambo.
Doberguard's Nefertiti aka NOMI, har flyttet til BASIL og fam Warming Sørensen...lykke til lille loppa .
Doberguard's Tsonga Of The Jungle flyttet til Danmark denne helgen. Vi kommer til å savne deg , men du får det flott hos Dorte og Torsten...lykke til vennen.
NO CH, DK CH Doberguard's Nile Of Chocolatte.
CH Doberguard's Black Strong Mocca ble BIR...BIS-4 NVJ-15 Boxzent's Neona Princess, Junior cert, A-Cert BIM CH Doberguard's Nile of Chocolatte Ex. 1 ak CK 2 BHK Cert Ny Dansk Champion. Flott helg for oss.